User Tag List

Informational! Informational!:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 8 of 29

Thread: Whats up with the forums lately?

  1. #1
    Cardiac Nurse JB_OrchidGuy's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    SC
    Posts
    3,818
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here lately I have had to click my back buttom twice to go back a page. I have the back button on my mouse and I have to do a double click to go back a page. Its ONLY on this site it happens. I also have to click the top back buttom twice to go back a page. I was wondering if others have that same issue.
    JB
    Friend me on facebook with JB_orchidguy@yahoo.com.
    Growlist Updated 05/08/13

  2. #2
    Stay chooned in for more! Clint's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Metro Atlanta Area
    Posts
    9,681
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeah same here.

  3. #3
    CopcarFC's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Dallas Texas
    Posts
    791
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Works fine for me. If your not useing firefox thats your problem.
    My life sucks

  4. #4
    Stay chooned in for more! Clint's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Metro Atlanta Area
    Posts
    9,681
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i am using firefox...
    bah. must be my computer

  5. #5
    SirKristoff is a poopiehead Ozzy's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Greenswamp, NC
    Posts
    13,747
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I click the back button once and I use firefox.

  6. #6
    Stay chooned in for more! Clint's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Metro Atlanta Area
    Posts
    9,681
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auctually i use both depending on whichever is open, so you guys are right! i probably am just happening to use IE when it screw up.

  7. #7
    Always a newbie glider14's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Louisville, Kentucky
    Posts
    3,956
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i have the mouse button and it works fine for me... i also use firefox
    Everything is explainable. The seemingly unexplainable is but a result of our insufficient knowledge.- Hans Brewer

  8. #8
    Admin- I'm growing CPs in the Desert of Tucson, Az. adnedarn's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Tucson, Arizona USA
    Posts
    8,432
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    My back mouse button only works on IE.. Never on firefox for whatever reason. But I only have to click "back" on the browser once.
    Andrew
    -Andrew
    Owner of TerraForums, FlyTrapShop.com, and cpforums.org.
    Support FlyTrapShop, support TerraForums! www.flytrapshop.com

Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •