User Tag List

Informational! Informational!:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 10

Thread: Computer Help!

  1. #1
    Tropical Fish Enthusiast jimscott's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Western New York
    Posts
    18,768
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Computer Help!

    A couple days agoo the toolbar that Google Search and others (that I don't use) disappeared. This morning, the ability to listen to music on Youtube ceased. I know I have sound because I can hear videos posted on Facebook (that aren't Youtube) I tried doing a System Restore but after several minutes of attempt a message came on stating that it couldn't be done, because of my AVG antivirus. They want me to temporarily disable it. Why is my computer causing things to stop working or disappear? I am using Windows 7 and Google Chrome.

  2. #2
    swords's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Cernunnos Woods
    Posts
    8,120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Does the audio volume slider on your Youtube have an "X" next to it? For some reason that started happening to me when I go on Youtube, I've gotta manually turn on the volume on videos.

    As far as Google toolbars, no idea, I use Firefox.

  3. #3
    afrodisa's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tidewater Virginia, USA
    Posts
    567
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Until you can find the hidden "Search bar" just type your search into the "omnibox" instead of a URL.

  4. #4
    Tropical Fish Enthusiast jimscott's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Western New York
    Posts
    18,768
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    There is an 'X' next to it, but clicking it doesn't do anything.

    Today, all of a sudden, Google Chrome, Adobe Flash Player, and Internet Explorer, are prompting me to update. I can't tell if they are the 'real deal' or scams.

    This symbol gets me to Search:
    http://www.google.com/intl/en/options/

  5. #5
    swords's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Cernunnos Woods
    Posts
    8,120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jim Yes clicking the X itself doesn't do anything, I have to click on the audio bar and slide it over to get the volume up on Youtube video player.

    I tried printing a shipping label today from paypal and had to reinstall java runtime environment to get the label to print.

    Did you ever buy anything direct from Adobe.com? I got a message last week by email that Adobe was hacked and "possibly credit card data was compromised". I was prompted to reset my password and create a new one and change any other websites which might have the same log in details. None do since I only used the adobe site once to buy Photoshop. I googled it and it looked like a genuine alert from Adobe so I went to their site myself (not through an email link) and reset my password.

  6. #6

    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    747
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If the above things dont work:
    1. Try removing and reinstalling adobe flash player (through control panel:uninstall programs).

    2. If that doesn't work I would check what extensions you have running on Chrome you might have one that is controlling chrome.

    3. Also with Chrome open check the sound mixer in the icon tray(by the clock) to make sure Chrome itself isn't I have seen that happen way too many times.

    Last check in device manager to make sure you are not having driver issues. I dont think this is the issue since you can get sound other places but its worth a look.
    "We're terrible animals. I think that the Earth's immune system is trying to get rid of us, as well it should." - Kurt Vonnegut

  7. #7
    Hello, I must be going... Not a Number's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    7,506
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sounds like your browser has been hijacked. A system restore may not solve the problem. Your virus scanner should pickup some browser hijacks if it hasn't been compromised.

    To do a system restore with an Anti-Virus package installed you normally have to start your system in Safe Mode and then pick the System Restore option:

    http://windows.microsoft.com/en-us/w...=windows-vista

    I would get hijackThis, run the log and post it on one of the support groups on majorgeeks or dslreports just to make sure nothing extremely nasty is going on.
    Grand Hotel... always the same. People come, people go. Nothing ever happens.

  8. #8
    Tropical Fish Enthusiast jimscott's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Western New York
    Posts
    18,768
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    We've got AVG, and we're paying for the service. It hasn't detected any threats. I'll have to look into the other links. I'm at the library at the moment. Apparently, the Google Search was just something Chrome changed, as I am now seeing that at the library computer as well. I didn't buy anything from Adobe.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •