User Tag List

Informational! Informational!:  0
Likes Likes:  0
Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 17 to 24 of 48

Thread: Testing out the Beamworks LED Pent 36" HI Lumen Timer Ready 6500K on Cephalotus

  1. #17
    nimbulan's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Oregon
    Posts
    1,357
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Those plants are looking pretty good, which doesn't surprise me. The lumen output of that fixture is in line with a 2-bulb T5HO fixture.

  2. #18

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    San Antonio, Texas USA
    Posts
    998
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ordered one of these, and set it up yesterday. It is pretty bright, way more output than my single t 8 in the same area. Will post some pics later. Looks pretty good, gets a bit warm, but not bad. If you get the timer with it as I did, do know that it does not come with any instructions for setting it up.
    Last edited by pearldiver; 01-16-2015 at 07:13 AM.

  3. #19
    IG #Carnivoregon Randoja's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    221
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by pearldiver View Post
    I ordered on of these, and set it up yesterday. It is pretty bright, way more output than my single t 8 in the same area. Will post some pics later. Looks pretty good, gets a bit warm, but not bad. If you get the timer with it as I did, do know that it does not come with any instructions for setting it up.
    Nice, I'm very excited to see your results.

  4. #20

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    San Antonio, Texas USA
    Posts
    998
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here is how it looked on arrival.

  5. #21

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    San Antonio, Texas USA
    Posts
    998
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here is how I mounted it up. The mounting hardware. A couple of screws and some small chain taken apart. Left side mount. In place. Light on. Light level with t 8 fixture. T8 fixture with Beamworks in place but off. Both fixtures on. Lights on, plants back in place. I don't know how well my camera shows things, there is lots more light here. It has only been a couple of days, but I see the edges of one of the pings coloring up, others as well, but that may be my imagination. I can certainly see things better particularly the sundews dew.

  6. #22

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    San Antonio, Texas USA
    Posts
    998
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here the ping. And the dew. The Nep in the back. Couple of pygmy's.

  7. #23
    sss's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Chicago Burbs
    Posts
    200
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Are you using both the LED and the T8?

  8. #24

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    San Antonio, Texas USA
    Posts
    998
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have only had it in place of about three days. One day both, then I thought maybe just the new one. I may have to try it for a few weeks both ways and see. I don't know if the extra light is worth the expense of running both fixtures.

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •