User Tag List

Informational! Informational!:  0
Likes Likes:  0
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 9 to 16 of 31

Thread: My two new babies

  1. #9

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Missouri,zone 5b
    Posts
    3,134
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I can`t see them either N.rafflessiana is very adaptable and beutiful IME.
    [img]http://home.**********.com/users/pondboy/Neps/Neps%20sig..JPG[/img]

  2. #10
    Somewhat Unstable superimposedhope's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Where the Slime Live; Where the Slime Breed
    Posts
    1,697
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't see them either. I do want another trunc. though, my other one died. It never from day 1 liked its conditions. My others like it just fine. [img]http://www.**********.com/iB_html/non-cgi/emoticons/new/confused.gif[/img]

    Joe
    \"There is nothing here of interest to any nation, as a matter of fact there is nothing here but humans!\"

  3. #11
    Flip_Side_the_Pint's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Lartnec Yellav, Ca
    Posts
    1,433
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I can't see the pictures.....

    congrates on the new plants [img]http://www.**********.com/iB_html/non-cgi/emoticons/biggrin.gif[/img]
    https://www.instagram.com/hull.jess/ (I post pics of my plants there)

  4. #12

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    375
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yep, back to red crosses for me!

    Given both your pictures and avatar are gone, tony's suggestion of a server problem is the most likely issue.

    Christian, as a side note where are you from in Australia? I'm in Melb.

    Aaron.

  5. #13
    MadAboutCPs's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    232
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks everyone for letting me know that I can't share the pictures with everyone. darn internet.

    And aaron, maybe it is a server issue. darn internet. hehe.

    Let me know if they do show up. thanks everyone.

  6. #14

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    SoCal (born in utah)
    Posts
    1,140
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can't see the photographs....

  7. #15
    MadAboutCPs's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Australia
    Posts
    232
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i can see the pictures when i load the page. am a bit puzzled as to why nobody else can't. i've verified the links and they work.

  8. #16
    Flip_Side_the_Pint's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Lartnec Yellav, Ca
    Posts
    1,433
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nope still not working for me... not even your avatar is working, I get the borken image icon.
    https://www.instagram.com/hull.jess/ (I post pics of my plants there)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •